ONZE PARTNERS EN PROJECTEN

GRIT Sports Performance werk samen met verschillende organisaties en heeft reeds verschillende projecten verwezelijkt.

Westel Youth Performance Project

Een nauwe samenwerking met de jeugdwerking van KVC Westerlo. Voetbalspecifieke loop-, en performance trainingen worden voorzien. Coördinatie, loop- en balvaardigheid, wendbaarheid en behendigheid wordt getest en getraind.

BELGIAN BULLETS

Het begeleiden van het Olympisch bobslee en skeleton team naar de OS van 2022 via kracht en loop-specifieke trainingen.

YPPSA PERFORMANCE TESTEN

Het testen van de verschillende sportspecifieke vaardigheden binnen voetbal. Dit voor verschillende jeugdcategorieën zodat een correcte beoordeling kan gemaakt worden over de capaciteiten en kwaliteiten van elke speler. De groei wordt objectief bijgehouden en vergeleken met andere spelers van dezelfde leeftijd.

BE STRONGER HANDBAL

Het verbeteren van kracht en snelheid van U17 & U18 spelers van de Vlaamse handbalvereniging door middel van geïndividualiseerde krachttrainingen.

Individuele sport specifieke begeleiding

Individuele trainingen op het allerhoogste niveau waarbij er met de atleet gewerkt wordt aan specifieke doelstellingen. Onze coaches begeleiden verschillende topatleten uit de tennis, het voetbal en het skieën. Meer info over de coaches en atleten kan u vinden onder 'IN ACTIE'.

GRIT Track&Field Team

De begeleiding van deze groep met subtoppers en topatleten uit de Belgische atletiek. Dit onder leiding van Rudi Diels, met als doel het presteren op internationaal niveau en het toewerken naar internationale kampioenschappen.  

Begeleiding loopevenementen

Het begeleiden van lopers met behulp van trainingen en schema's. Het toewerken naar het lopen van een specifieke afstand of evenement zoals een 10km, een halve marathon of marathon.

Return-to-sports

De brug vormen tussen revalidatie, training en prestatie zodat deze overgang geleidelijk verloopt. Door de begeleiding van deze atleten kunnen we de opbouw optimaliseren zodat de atleet bij terugkeer naar de sport hier ook klaar voor is.